torsdag den 3. november 2016

Engagement fra Rengøringen



Rengøringen har drøftet hvordan griber vi værdien Engagement an.

 

De første værdiuger Dialog og Åbenhed afholdte vi i distrikterne. Rengøringschef Charlotte Grome, de to rengøringsledere Joy K. Hansen og Heidi E. Jessen blev enige om denne gang at samle, samtlige medarbejdere fra rengørings området. Til et stort fælles arrangement, kombineret med personalemøde.

Vi vil bla. benytte ØV-ØV Øvelsen samt refleksionskortene fra goodie-bag'en.
For at samle op på værdiugen "Engagement" samler vi drøftelser, refleksioner, osv. og udarbejder en avis som bliver uddelt til samtlige i rengøringsområdet.
Der vil også blive lagt et indlæg på bloggen.

I Rengøringen tror vi på at god trivsel på arbejdspladsen og gode relationer øger arbejdsglæde, og er med til at vores generelle livsglæde øges.
Ros og anerkendelse gør os mere kreative, og væsentligt mindre stresset. Man får følelsen af at skabe resultater "At man gør en forskel!"
Hvis man får den hjælp og opbakning man har brug for øger det engagementet og motivationen, man får simpelthen mere arbejdsglæde.
Vi fokuserer på styrker frem for svagheder.

Men målet med fokus på styrke og positiv tilgang er ikke bare trivsel - ”at have det godt”. Det er også at styrke den enkeltes engagement og kapacitet.
Vi styrkes i fællesskab, Vi Kan! Vi Tror, Vi Vil!
Vi øger vores engagement når, vi ved hvad meningen er, og forstår meningen med det vi laver.
Når vi har fælles forståelse af hvad vi er sammen om, og hvilken værdier vi skaber for vores brugere, skaber det et større engagement/ejerskab.

- Heidi E. Jessen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar